Hitta och jämför gym i utvalda städer
Intresserad av crossfit, kampsport eller träna utomhus?

Här listar vi alla gym vi har i databasen för de största städerna i Sverige (Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Västerås, Örebro, Helsingborg, Sundsvall, Norrköping, Jönköping, Borås, Halmstad, Eskilstuna och Falun). Allt för att det ska bli lättare för dig att hitta bästa gym och jämföra mot andra gym. Om du vill ändra/förfina sökkriterierna så finns många alternativ. Du kan söka på avstånd, kostnad, betyg, träningsform och utbud. Saknar du något? Hör av dig till oss!

Du kan söka på avstånd för att hitta det gym eller den träningsanläggning som ligger närmast dig. Eller så söker du på kostnad för att hitta bästa pris. Eller högsta pris för den delen. Vi dömer ingen 😊 Eller så söker du på bästa betyg. För du vill kanske veta vilket gym som är närmast, har bästa pris samt har fått ett bra betyg från tidigare besökare? Det är i alla fall vad vi tro på gymguiden.com när vi försöker guida dit till att hitta och jämföra bästa gymmen/träningsanläggningarna. Vi samlar in betygen från olika källor och för tillfället kommer de flesta från användare av gymguiden.com samt recensioner från Google.

Vår målsättning är att lista så många gym som möjligt i Sveriges största städer. På gymguiden.com hittar du gym från de större gymkedjorna som Sats, Puls & Träning, Member24, Nordic Wellness, Friskis & Svettis, World Class, Actic, First Class, och Fitness 24 Seven Men även från små oberoende gym och även andra träningsanläggningar som tex har Crossfit, kampsport, dans eller rehab. Vi utökar ständigt vårt utbud av gym och träningsanläggningar att jämföra

Om du saknar något favoritgym just i din stad (eller annat gym du gärna vill ha med) så meddela oss via https://gymguiden.com/kontakt eller direkt på mail (se mailaddress längst ner på sidan). Om du hittar någon information som är felaktig så uppskattar vi om du informerar oss om det.

Om du är gymägare så läs mer här: https://gymguiden.com/information

Här hittar du även specifikt träningsanläggningar för crossfit, kampsport och träning ute. Just nu endast för Stockholm, men vår målsättning är att täcka motsvarande i så stor utsträckning som möjligt för de sju största städerna i Sverige: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro och Linköping